Om opeens online te ‘moeten’ gaan met je winkel vraagt heel veel van je tijd. Er komt natuurlijk een hoop op je af en je moet opeens alles anders doen.

Door online te gaan heb je te maken met nieuwe software waar je mee aan de slag moet om te zorgen dat jouw producten snel online komen. Ieder product het liefst en wel zo volledig mogelijk. Uiteraard moet ieder product ook nog eens mooi gepresenteerd worden en daar moet een foto bij…

Nu is het niet de tijd om een studio op te zoeken en een uitgebreide en vooral kostbare fotoshoot te doen.

Ons advies is om binnen je vrienden en kennissenkring stapeltjes van je kleding of outfits toe te sturen. Op deze manier mogen zij ‘model’ staan en heb je echt een eigen presentatie van jouw producten.

Written by
eheroes

Further reading

@revelz Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Shopping bag
Checkout