Uiteraard wil je jouw klanten zo goed mogelijk bereiken, dit kan uiteraard via de e-mailadressen die hebt verzameld. Maar ook via online advertenties op Google en Facebook. Over het algemeen heel makkelijk op te zetten en met de juiste inhoud kunnen ze ook nog eens behoorlijk effectief zijn.

Facebook heeft speciaal voor kleine ondernemers een programma opgestart waarin ze 100 miljoen dollar beschikbaar stellen om o.a. te adverteren op hun platform.

Uiteraard is deze 100 miljoen niet alleen voor Nederland, ze willen 30.000 bedrijven in 30 landen hiermee helpen. Op dit moment wordt het programma nog opgestart, maar je kunt je hier wel aanmelden voor updates. (Is in het Engels)

Written by
eheroes

Further reading

@revelz Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Shopping bag
Checkout